kawijakan pengiriman barang

Urang dikirimkeun World Wide sareng FedEx Express sareng DHL Express

Kalayan gudang di Florence, Italia. Kami bakal ngirim beuli anjeun ka anjeun tanpa ngantosan lami. Sababaraha produk anu didamel tangan nalika mesen. Ieu bakal nyandak 5 dinten damel tambahan pikeun dikirim. Tanda tangan diperyogikeun nalika pangiriman.

Amérika: 1-5 poé. Eropa: 1-5 dinten. Asia: 5-10 dinten. Aprika: 5-10 dinten. Australia: 5-10 dinten.

Ngirimkeun KOMUNITAS GRATIS ING Sadayana.