kawijakan ngabalikeun duit

mulih
Kawijakan kami lasts 30 poé. Mun 30 poé geus Isro ku saprak pameseran Anjeun, hanjakalna urang teu bisa nawiskeun anjeun ngabalikeun duit atawa tukeur.

24 Waragad Saran Kondisi Sarat.

Janten layak pikeun balik deui a, item anjeun kudu jadi henteu kapake sarta dina kaayaan anu sarua nu narima eta. Ogé kudu di bungkusan aslina.

Punten Surélék kami di Sales@PisaPelle.com upami anjeun kéngingkeun aturan anu sanés sareng urang bakal mertimbangkeun sadaya kaayaan dina alesan.

Punten tingali Kabijakan Balik deui di handapeun halaman pikeun langkung rinci.

Tambahan barang non-returnable:
- Kartu kado

Pikeun ngalengkepan anjeun balik deui, urang merlukeun hiji resi atanapi bukti pameseran.
Mangga ulah ngintunkeun pameseran Anjeun deui produsén.

Aya kaayaan tangtu dimana ukur refunds parsial anu teges (lamun lumaku)
- Produk sareng tanda jelas panggunaan
- Sakur barang anu teu aya dina kaayaan aslina, rusak atanapi leungit bagian kusabab alesan teu kusabab kasalahan urang
- Sakur barang anu dipulangkeun langkung seueur ti 30 dinten saatos kiriman

Refunds (lamun lumaku)
Sakali anjeun balik deui geus narima sarta inspected, urang bakal dikirim anjeun hiji email ngabéjaan yén kami geus narima item anjeun balik. Urang ogé bakal ngabéjaan tina persetujuan atanapi tampikan ti ngabalikeun duit Anjeun.
Mun anjeun disatujuan, teras ngabalikeun duit anjeun bakal diolah, sarta kiridit bakal otomatis jadi dilarapkeun ka kartu kiridit atawa metoda aslina pembayaran, dina jumlah nu tangtu poé.

Telat atanapi leungit refunds (lamun lumaku)
Upami anjeun teu acan nampi ngabalikeun duit hiji acan, mimitina pariksa akun bank anjeun deui.
Lajeng ngahubungan parusahaan kartu kiridit anjeun, butuh sababaraha waktu sateuacan ngabalikeun duit anjeun sacara resmi dipasang.
Salajengna ngahubungan bank Anjeun. Aya mindeng sababaraha waktu pengolahan saméméh ngabalikeun duit keur dipasang.
Upami anjeun parantos dilakukeun sadayana ieu sareng anjeun tetep henteu nampi pamulangan anjeun, mangga ngahubungi kami di sales@pisapelle.com.

Diobral Item (lamun lumaku)
Ngan barang dibanderol biasa bisa jadi refunded, hanjakalna item diobral teu bisa refunded.

Séntral (lamun lumaku)
Kami ngan ngagentos barang upami rusak atanapi rusak. Upami anjeun kedah tukeur kanggo barang anu sami, kirimkeun kami email di sales@pisapelle.com sareng kirimkeun barang anjeun ka:

Walter Davis Téknik sareng Investasi LLC,

13130 ​​Gorengan Jalan Goreng 624.

Cypress Texas 77433, Amérika Serikat Amérika.

hadiah
Mun item nu ieu ditandaan salaku kado hiji lamun dibeuli shipped langsung ka anjeun, anjeun bakal nampa hiji kiridit kado keur nilai anjeun mulang. Sakali item balik geus narima, sertipikat kado bakal mailed ka anjeun.

Mun item nu teu ditandaan salaku kado hiji lamun dibeuli, atawa giver kado tadi ordo shipped ka diri masihan ka anjeun engké, urang bakal dikirim ngabalikeun duit ka giver kado na anjeunna bakal manggihan ngeunaan anjeun mulang.

Balanja
Pikeun balikkeun produk anjeun, anjeun kedah ngirimkeun produk ka: Walter Davis Engineering and Investments LLC, 6550 Shady Brook Lane, Suite 2512, Dallas TX 75206, Amérika Serikat

Anjeun bakal jawab Mayar pikeun waragad pengiriman barang sorangan pikeun balik item anjeun. waragad pengiriman barang anu non-refundable. Lamun nampi ngabalikeun duit a, biaya pengiriman barang balik bakal deducted ti ngabalikeun duit Anjeun.

Gumantung kana dimana anjeun cicing, waktu butuh pikeun produk Anjeun disilihtukeurkeun ngahontal anjeun, bisa rupa-rupa.

Mun anjeun ongkos hiji item leuwih $ 75, Anjeun kudu mertimbangkeun maké layanan pengiriman barang trackable atanapi purchasing asuransi ongkos. Simkuring teu ngajamin yén kami moal nampi item anjeun balik.