Kantong Kulit Tas

Kantong Kulit Tas

  Kantong komputer mangrupikeun wajib dina kahirupan urang sapopoé, salian ti PC tiasa ngandung dokumén, buku harian sareng hal-hal anu diperyogikeun pikeun padamel atanapi diajar. Bu ...
Kantong Kulit Tas

Kantong Kulit Tas

  Kantong komputer mangrupikeun wajib dina kahirupan urang sapopoé, salian ti PC tiasa ngandung dokumén, buku harian sareng hal-hal anu diperyogikeun pikeun padamel atanapi diajar. Bu ...
Waktos usum panas: dompet beureum atanapi dompet biru?

Waktos usum panas: dompet beureum atanapi dompet biru?

 Nalika cuaca haneut tungtungna datang sareng dinten-langkungna langkung, warna-warni langkung luntur, nyeputan rohangan pikeun nada anu cerah, sumebarna, dibebaskeun pisan
Kacamatan Tanning madang

Kacamatan Tanning madang

Kabupaten kulit sareng alas kaki di Tuscany mangrupikeun kanyataan pentingna internasional, kaunggulan anu dilakukeun di Itali, anu parantos ...
Beubeur kulit Handmade: kumaha milih ukuran anu sampurna

Beubeur kulit Handmade: kumaha milih ukuran anu sampurna

Milih Beubeur Sénsér anu Sampurna Kanggo Sadaya Kabutuhan Anjeun Sabuk kualitas luhur, sareng sabuk kulit buatan tangan anu parantos janten kasohor fashion item na ...
Iraha waktuna pikeun ngarobah dompét anjeun?

Iraha waktuna pikeun ngarobah dompét anjeun?

 Anjeun parantos nuju butik, wéb, pusat balanja, teras anjeun mendakan: Dompét anjeun, dipilih tina sarébu modél sanés. Maksimum anu kasohor nyarios “…
5 cara ngagabungkeun dompét sareng sapatu

5 cara ngagabungkeun dompét sareng sapatu

Nalika nganggo gaya, kaburukan sok lurking. Pantun parantos ngajarkeun yén urang ngadamel kombinasi anu leres penting. Sanaos henteu aya ...
Ieu kantong Agnese

Ieu kantong Agnese

  Pikeun awéwé anu resep ka vintaj, aya warta anu hadé. Éta mangrupikeun kantong Agnese, capacious sareng cocog pikeun kasempetan naon waé, boh pikeun digawé boh pikeun tra ...
Kado idéal pikeun Hari Ibu, kantong kulit asli

Kado idéal pikeun Hari Ibu, kantong kulit asli

  Hadiah kado Ibu anu sampurna Naon anu kéngingkeun ngagaleuh indung anjeun pikeun Hari Ibu? Kumaha ngeunaan kantong kulit anu trendi? Kantong kulit buatan barang nyata ...
Dompét leutik pikeun awéwé hébat

Dompét leutik pikeun awéwé hébat

Nguber anu kompak, tapi ogé fungsional sareng anu narik. Pochettes, cengkraman sareng baguét mangrupikeun dompét leutik tara kaunggulan, simbol féminin ...
Kumaha carana ngarti upami kulit mangrupikeun kualitasna?

Kumaha carana ngarti upami kulit mangrupikeun kualitasna?

Sakumaha seueur dina mésér kantong, dompét atanapi sabuk urang badé ngevaluasi kualitas kulit? Kumaha ngakuan éta? Ieu penting pisan pikeun l ...
Ékspor Barang Kulit Itali: Sababaraha Data

Ékspor Barang Kulit Itali: Sababaraha Data

Barang Kulit Italia: sinonim pikeun kualitas kulit Itali mangrupikeun nami somah di industri busana sabab seueur produk anu dilakukeun ti dinya ... lea ...
The Kaayaan Pasar San Lorenzo

The Kaayaan Pasar San Lorenzo

Hese panginten ngajelaskeun seueur kaéndahan pasar San Lorenzo dina tulisan sababaraha garis tapi urang cobian, margi exhi ieu ...